Om Wilma & WarmBucket

Hej! Vad kul att du hittat hit till WarM Bucket!

Jag som driver detta företag heter Wilma Martinsson och bor i Kumla. Min produkt har jag kommit på helt själv och under 2018-2019 drev jag företaget som ett UF-företag. Därefter tog jag det vidare till ett vanligt företag och det är där vi är idag.

Startade som UF-företag

Hästar har alltid varit en stor del av mitt liv och det finns inget jag tycker är så roligt som att vara i stallet. Men det finns inte heller något som stör mig så mycket som när saker och ting tar lång tid, är tungarbetat och inte funkar. Därför går jag ofta och klurar på hur man kan effektivisera och förenkla vardagliga sysslor i stallet.

WarM Bucket är en sådan idé som jag kom på för flera år sen. Då hade jag inga planer på att göra det till en produkt att få ut på marknaden, utan mitt syfte var bara att lösa mitt eget problem. Men genom UF tog jag chansen att utveckla idén och idag är jag väldigt glad för det. I framtiden hoppas jag kunna släppa ännu fler produkter som ska förenkla och förbättra för oss hästmänniskor, så vi kan få mer tid att umgås med våra hästar.

Jag är årets stipendiat till Anders Walls stipendium till unga företagare!

Detta stipendium ger mig 100.000 kr till min fortsatta resa som entreprenör samt en plats i Wallumni, ett nätverk av tidigare stipendiater. Jag är väldigt glad att jag får detta stipendium. Jag planerar att använda pengarna till att utveckla företaget samt utbilda mig till veterinär.